banner



Τηνοσ Φωτια - ΤΗΝΟΣ | Ειδήσεις - Νέα | TINOS - Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση.

Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτο στο νησί της τήνου και ειδικότερα στην περιοχή λυχναφτιά, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας . Στην περιοχή επιχειρούν 5 οχήματα με 10 άνδρες . Φωτιά στο όρος ξέσπασε πριν λίγα λεπτα … στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του .

Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Holiday.gr - ΞΕΝΟÎ
Holiday.gr - ΞΕΝΟÎ"ΟΧΕΙΟ HERA VILLAGE Î'Î"ΙΟΣ ΝΙΚΟΛÎ'ΟΣ from www.holiday.gr
Φωτιά στο όρος ξέσπασε πριν λίγα λεπτα … στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές. Στην περιοχή επιχειρούν 5 οχήματα με 10 άνδρες . Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ.

Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε .

Στην περιοχή επιχειρούν 5 οχήματα με 10 άνδρες . Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτο στο νησί της τήνου και ειδικότερα στην περιοχή λυχναφτιά, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας . Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική .

Στην περιοχή επιχειρούν 5 οχήματα με 10 άνδρες . Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές. Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική .

Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Holiday.gr - ΞΕΝΟÎ
Holiday.gr - ΞΕΝΟÎ"ΟΧΕΙΟ ALMYRA HOTEL & VILLAGE ΚΟΥΤΣΟΥΝÎ'ΡΙ from www.holiday.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική . Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές.

Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι.

Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική . Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Φωτιά στο όρος ξέσπασε πριν λίγα λεπτα … στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του . Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτο στο νησί της τήνου και ειδικότερα στην περιοχή λυχναφτιά, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση.

Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Φωτιά στο όρος ξέσπασε πριν λίγα λεπτα … στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του .

Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Holiday.gr - MARINA VILLAGE - EΠΙΚΟΙΝΩΝΙÎ'
Holiday.gr - MARINA VILLAGE - EΠΙΚΟΙΝΩΝΙÎ' from www.holiday.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές. Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες.

Φωτιά στο όρος ξέσπασε πριν λίγα λεπτα … στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του .

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτο στο νησί της τήνου και ειδικότερα στην περιοχή λυχναφτιά, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας . Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση. Φωτιά στο όρος ξέσπασε πριν λίγα λεπτα … στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του . Στην περιοχή επιχειρούν 5 οχήματα με 10 άνδρες . Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική .

Τηνοσ Φωτια - ΤΗΝΟΣ | Ειδήσεις - Νέα | TINOS - Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση.. Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι.

0 Response to "Τηνοσ Φωτια - ΤΗΝΟΣ | Ειδήσεις - Νέα | TINOS - Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel